TÜBİTAK ŞAMPİYONLARINA BİR ÖDÜL DAHA

TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Araştırma Projeleri Yarışmasında Bursa’ya Türkiye Birinciliğini getiren tek okul olan Mustafakemalpaşa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü, TÜBİTAK yarışmalarına katılan ve derece alan okullara teşekkür etmek ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla belge töreni düzenledi.

Bursa Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Kahya, TÜBİTAK Bölge Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Özkan ve MEM idarecilerinin katılımıyla gerçekleştirilen törende, bu yıl 17’ncisi düzenlenen TÜBİTAK 2204-B Ortaokullar Araştırma Projesi Yarışması’nda ‘Tarih’ alanında hazırladıkları ‘Alabaş Geleneği Projesi’ ile Türkiye birincisi olan Mustafakemalpaşa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi (Kız AİHL) öğrencileri de yer aldı.

Kız AİHL’nin TÜBİTAK Türkiye Şampiyonu öğrencileri Elif Sude Akın, Nisa Demirhan ve Zeynep Özdemir ile danışman öğretmen Serkan Zengin’e başarı belgeleri ve ödül verildi. Törende ayrıca, TÜBİTAK yarışmasında, ‘El Ekmeğim Göz Nurum’ projesi ile Türkiye Finalleri’ne kalan aynı okuldan öğrenciler Fatmanur Aydoğan ve Mehmet Enes Zengin’de ödüle layık görüldü.

Etiketler

mustafakemalpasagzt