Tunçer’den Esnafa Kredi Müjdesi

22 Nisan 1954 yılında Mustafakemalpaşa’da doğdu. İlk iş hayatına 1966 yılında tornacı çırağı olarak başladı, 1974 yılında askerlik görevini yaptı, tornacılık oto lastik bayiliği yaptı. Halen Petlas Mustafakemalpaşa Oto Lastik Bayisi olarak devam etmektedir. 1978 yılında Tatkavaklı Muhtelif Esnaf Odası kurucuları arasında ve yönetiminde yer aldı.10 yıl süre ile Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanlığı yaptı. 1979 yılında hizmete başlayan S.S Tatkavaklı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin kurucu üyesidir. 1980 yılında yapılan ilk genel kurulda Kooperatif Başkanlığı’na getirildi. Kurulduğundan beridir yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. Halen Esnaf-Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’nı yürütmekte olup, 11 Mart 2012 yılında üst kuruluş olan Marmara Bölge Birliği’nin seçimli Genel Kurulu’nda Bölge Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği’ne getirildi. Tat Kavaklı Belediyesinde 4 yıl Belediye Meclis Üyeliği ve Başkan vekilliği yapmıştır, belediye başkanının sağlık sorunları nedeniyle uzun bir süre Belediye Başkanlığı yapmıştır. Halen Tatkavaklı Esnaf Odası yönetim Kurulu Başkanı olarak yıllık 300 milyonluk bir bütçeyi yönetmektedir. Hüseyin Tunçer evli ve 4 çocuk babasıdır.

2024 Yerel seçimleri Mustafakemalpaşa AKP Başkan Aday Adayıdır.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Tatkavaklı Esnaf Kefalet Koop Başkanı Hüseyin Tunçer Mustafakemalpaşa esnafının her zaman yanında olduğunu unutmamalarının mesajını verdi.

Tunçer esnafa dair yaptığı açıklamada “Esnaf ve sanatkarlarımızın bugüne kadar yanında olduğumuz gibi bugünden sonrada yanlarında olduğumuzu unutmasınlar bugüne kadar yaptığımız çalışmalar yapacaklarımızın teminatıdır ” dedi.

NACE Kodu İle Kredi İmkanı

Esnafa kredi müjdesi de bulunan başkan Tunçer sözllerine devam ederken “Esnaf ve sanatkarlarımızın kredi kullanma limitlerinin yükseldiğini,her esnaf arkadaşımızın NACE kodu ile kredi imkanı sunulacağını müjdeliyoruz.01.01.2021/10.07.2023 Tarihler arasındaki kullanılmış krediler kapanarak 650.000 bin TL kredi faizleri  /22.50  olup meslek kodlarına sahip Esnaf ve Sanatkarlar kredi talebi yapabilecekler.

Nace kodları, iş makinası işletmeciliği 4, kadın kuaförlüğü 1, kahvecilik kıraathanecilik 1, kara yolu ile yük taşımacılığı 10,  otobüsçülük 3, pazarda ayakkabı tekstil ürünleri ticareti 2, pazarda bitki hayvan su ürünleri ticareti 3, pazarda çeşitli malların ticareti 7, pazarda yiyecek içecek ticareti 7, servis aracı işletmeciliği 2, sıhhi tesisatçılık 2, taksicilik 1, terzilik 3, tüp gaz bayiliği 1, erkek berberliği 1’dir” diye konuştu.

Başkan Hüseyin Tunçer Esnaf ve Sanatkar arkadaşlarına da  hayırlı işler dilerken ,başvuru yapmak isteyen Esnaf ve Sanatkarları “Odamıza her zaman çay içmeye bekliyoruz ” diyerek davette bulundu.

Etiketler

mustafakemalpasagzt