Yeni Yönetim Güçlü Kadro

AK Parti’den Mustafakemalpaşa’da Yeni Yönetimle “Güçlü” Kadro

AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanlığı, yerel basın mensuplarıyla bir araya gelerek, ilçede yürütülen çalışmalar ve seçim süreci hakkında bilgi verdi. Toplantıda, ilçenin kalkınması için yeni projelerin de hazırlandığı duyuruldu.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Mutlu Turgut, yönetim kurulunun belirlenmesinin ardından hızlı bir şekilde faaliyetlerine başladıklarını söyledi. Yeni yönetimin, deneyimli kişiler arasından özenle belirlenerek, gerek özveri gerek yetkinlik anlamında güçlü bir kadro olarak oluşturulduğunu ifade etti. Turgut, “AK Parti olarak, Mustafakemalpaşa’yı yönetmeye aday belediye başkanlığı ve meclis üyeliği başvuruları için ilçe binamızda heyecanlı bekleyiş içerisindeyiz. İlçemize en iyi hizmeti verecek adaylarımızı belirleyeceğiz” dedi.

KENT KONSEYİ KURULMALI!

Büyük projelerin ve oluşabilecek sorunların farklı görüşlerle tartışılması gerekliliğini hatırlatan Turgut; Çözüme odaklı bir kent konseyine ihtiyaç olduğunu vurguladı. Bu konuyla ilgili olarak yapılacak çalışmaların önemine değinen Turgut, ilçenin geleceği için halkın görüşlerinin alınması ve ortak akılla hareket edilmesi gerektiğini de dile getirdi.

YEREL BASIN BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Konuşmasını, davete katılan yerel basına teşekkür ederek sonlandıran Turgut; Bizim yönetim anlayışımızda Basın ile işbirliği çok önemli bir yer tutuyor. Yazılı ve görsel medya ile bizlerin hedeflerini ve projelerini tarafsız olarak en doğru şekilde vatandaşlarımıza ulaştıracak olan yine sizlersiniz. Bu ulvi görevde bizim üzerimize ne düşüyorsa ben ve yönetimim hazırız. Dedi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt