Zafer Partililer İlelebet Cumhuriyet dedi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama etkinlikleri Zafer Partisi ilçe Başkanlığı önünde toplanarak  tüm katılımcılar  parti önünden kutlamaların icra edileceği Etibank Parka kadar yaklaşık iki kilometrelik saygı yürüyüşü ile başladı. Etkinliklere Etibank Parkı. Alanında devam edildi. Buradaki kutlama etkinlikleri saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.Geceye siyasi parti temsilcileri STKlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Zafer Partisi Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Göksel Şenkuyumcu Gecenin anlam ve önemini taşıyan bir konuşma yaptı.

Akla hayale gelemeyecek kadar büyük fedakarlıklarla kurulan cumhuriyetimizin değerini biliyoruz. Gönlümüz isterdi ki, 100. yıl etkinlikleri ülkemiz çapında bir haftalık etkin ve daha görkemli kutlamalarla icra edilsin. Bilinmesini isteriz ki, kim ne düşünürse düşünsün, cumhuriyet sağlam temeller üzerine kurulmuştur. Halkımızın yürekten katılımı da cumhuriyet sevgisini ve cumhuriyetimizin ne kadar köklü ve kalıcı olduğunu göstermektedir.

Şenkuyumcu konuşmanın devamında  Bu duygularla halkımızın Cumhuriyet Bayramını bir kez daha kutluyor, başta büyük önder Atatürk, ve silah arkadaşları olmak üzere kurtuluş ve kuruluşta emeği geçen tüm büyüklerimizi, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve dua ile anıyorum ne mutlu Türküm diye sözlerine son verdi. Konuşmaların ardından gecenin önemini anlatan müzik dinletisi, Türk kadının kurtuluş savaşında verdiği fedakarlıklar ve program sonunda  Gençliğe hitabe ve gençliğin cevabının okunması, Konuk konuşmalar, ve  Atatürk klibinin izlenmesi icra edildi.

 

Etiketler

mustafakemalpasagzt