Hayat Boyu Öğrenme Haftası Kutlandı

Bu yıl ilk defa kutlanacak olan 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri çerçevesinde Mustafakemalpaşa İsmail Hakkı Şenpamukçu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü önderliğinde Öğretmenevi bahçesinde bir etkinlik düzenlendi.

 Yapılan etkinlikte Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde ve Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Merkezi’nde açılan müzik kurslarında görevli Usta Öğreticiler Yücel Aran ve Okan Aran önderliğinde müzik kursu kursiyerleri tarafından mini konser verildi. Verilen konserin ardından yıl boyunca Halk Eğitimi Merkezi’nde açılmış olan kurslara katılan ve belge almaya hak kazanan kursiyerlere temsili bir belge töreni düzenlendi.
Etkinliğe İlçe Kaymakamı Ahmet Altıntaş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yunus Bulut, İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Ekici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul/Kurum Müdürleri, kurs öğretmen ve kursiyerleriyle birlikte vatandaşlarımız katılım gösterdiler.
Açılış konuşmasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, Bu yıl ilki kutlanan olan Hayat Boyu Öğrenme haftasını kutlayarak düzenlenen etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti. Etkinliğin ardından söz alan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yunus Bulut, Hayat Boyu Öğrenme ve yetişkin eğitiminin önemini vurgulayarak tüm katılımcıların Hayat Boyu Öğrenme Haftası’nı kutladı ve yapılan etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti. Etkinlik toplu fotoğraf çekiminin ardından sonlandırıldı.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Etiketler

mustafakemalpasagzt