KADINLAR AYSİMA’YA UMUT OLDU

Mustafakemalpaşa’daki yardımsever kadınlar, SMA Tip-1 hastası Aysima Temel için düzenlenen gecede buluşarak, çekiliş organizasyonlarıyla küçük çocuğa destek oldu.

Balıkesir’de 25 günlükken SMA hastalığı teşhisi konulan 2 yaşındaki Aysima Temel’in yaşam mücadelesine Mustafakemalpaşa’dan bir destek daha geldi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Geçtiğimiz Eylül ayı içinde ‘Aysima’ya Umut Ol’ kampanyası kapsamında Adnan Menderes Meydanı’nda düzenlenen 3 günlük bir kermesin ardından Mustafakemalpaşa’daki yardımsever kadınların girişimiyle Belediye Düğün Salonu’nda özel bir gece düzenlendi.

Yardım organizasyonunda konuşan Zeynep Kılıç, Balıkesir’in Karasi ilçesine ağlı Kamçılı Mahallesi’nde yaşayan Müberra ve Mustafa Temel çiftinin ikinci çocuğu olan Aysima’nın SMT Tip-1 tedavisinin bir yıldır sürdüğünü söylerdi. Kılıç; “Cihazlara bağlı yaşayan küçük çocuğumuza umut olan için düzenlediğimiz bu geceye katılım gösteren herkese ve tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Zirve Grubu’nun müzikleri eşliğinde eğlenceli saatler geçiren davetliler, çekiliş ile organizasyona destek olan sponsorlardan çeşitli hediyeler kazanırken, satışa sunulan sakızlardan da alarak Aysima’ya destek oldu.

Bilet satışlarının günler öncesinden tükendiği ‘Kadınlar Matinesi’nden elde edilen gelir, minik Aysima’nın tedavisi için kullanılacak. Gönüllüler, Aysima’ya destek için cep telefonu mesajına büyük harflerle ‘BAGIS YAZ’arak 1208’e gönderebilir.

Etiketler

mustafakemalpasagzt