Atmaca Vatandaşla İç İçe

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP ) Bursa Milletvekili Adayı Mehmet Atmaca, esnaf ziyaretleri sırasında vatandaşlara sandık güvenliğiyle ilgili endişelerini dile getirdi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Halkın sandık güvenliğiyle ilgili ciddi bir endişesi var. Bu da maalesef mevcut hükümetin ve idarenin zaafıdır aslında. Ama Millet İttifakı olarak bunula ilgili her türlü önlem alınmıştır. O yüzden bu seçimde milletimiz oyuyla ilgili hiçbir endişe duymasın. Sadece oyunu kullansın yeterli. Biz bunlara sahip çıkacağız inşallah” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin Bursa’da Saadet Partisi kontenjanından 1. Bölge 3. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Atmaca, Mustafakemalpaşa,da Esnaf ve STK  ziyaretleri gerçekleştirdi. Atmaca’nın ziyaretleri sırasında vatandaşlar Atmacaya başarılar diledi. Atmaca’nın ziyaret ettiği bir  vatandaş Şartlar zor değil. Sözün sonlarını yaşıyoruz. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin” dedi.

Saha çalışmalarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Atmaca açıklamasında

“Bursa genel siyaset olarak Türkiye ortalamasını tarif eden bir yer. Her seçimde ülke ortalamasına yakın sonuçlar elde ediliyor. Ben yaklaşık 15 seçimde aktif çalıştım. Bu seçim kadar insanların tavırlarını net ifade ettiği başka bir seçim yaşamadım. Millet İttifakı’na ciddi bir ilgi ve alaka var. Dönüşüm başladı, 15 Mayıs’ta bahar gelecek inşallah.

Halkın Sandık Güvenliği Korkusu Var.

Halkın sandık güvenliğiyle ilgili ciddi bir endişesi var. Bu da maalesef mevcut hükümetin ve idarenin zaafıdır aslında. Ama Millet İttifakı olarak bunula ilgili her türlü önlem alınmıştır. Altı siyasi partinin sandık örgütleri bir araya gelerek sandık güvenliğinin sağlanması konusunda bir sürür planlar ve programlar yapılmış, her okulda bir avukatla da bu desteklenecektir. O yüzden bu seçimde milletimiz oyuyla ilgili hiçbir endişe duymasın. Sadece oyunu kullansın yeterli. Biz bunlara sahip çıkacağız inşallah dedi.

Etiketler

mustafakemalpasagzt