BAŞKAN KANAR’DAN 19 MAYIS MESAJI

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili mesaj yayımladı.

19 Mayıs 1919 Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, bağımsızlık aşkının alevlendiği gündür. “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak başlattığı bağımsızlık mücadelesinin 104. yılında, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı gurur, coşku ve heyecanla kutluyoruz.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Milli Mücadeleyi başlattığı bağımsızlık mücadelesinin ateşleyici bir adımıdır. Mustafa Kemal Atatürk Türk halkını milli bilinç ve direniş ruhuyla bir araya getirerek, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atmıştır. Tarihin önemli dönüm noktalarından biri olarak 19 Mayıs’ın gençlere armağan edilmesi gençlere verilen değer bakımında anlamlı bir gündür. Bizlerde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda ilerleyerek Türkiye Yüzyılında en çok genç fikirlere önem verip, gençlerimizin geleceğini aydınlatacak projeler hayata geçiriyoruz. Gençlerimizin hayallerini gerçekleştirebilecekleri, mutlu ve müreffeh bir gelecek inşa etmek için var gücümüzle çalışma devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve İstiklal Mücadelemizin kahramanlarını saygı, minnet ve şükranla anıyorum.

Etiketler

mustafakemalpasagzt