Çanakkale’de Zafer Yürüyüşü

Yürüyüş öncesi konuşan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ülkede yaşanan güvenlik sorunlarına dikkat çekerek, Türkiye’nin bir örtülü işgal yaşadığını belirtti.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Zafer Partisi Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Göksel Şenkuyumcu yaptığı açıklamada

Cumhuriyet ‘imizin 100. Yılı anısına 8-9 Ağustos’ta tüm Zafer Partililer 57. Alaya Yürüyüşünü gerçekleştirdik. Mustafakemalpaşa ilçemizin selamlarını kıbrıs muharip gazilerimiz ile birlikte bütün şehitlerimizin RUHLARINA İLETTİK,

ATA’larımızın ruhu ile ATA’larımızın huzurunda bir kez daha bıraktıkları Cumhuriyet ‘i koruyacağımıza söz verdik.  57. Alay’ın yattığı yerde geceyi geçirdik. Toprağın altında yatan şehitlerimizin kalp atışlarını hissettik, En az, 8- 10  bin kişi hep birlikte toprağın üstünde sabahladık.

Sabaha kadar Ne Mutlu Türk’üm Diyene sesleriyle yankılandı her yer. Sabah kalk borusuyla uyandık ve askerlerimizin o gün yediği kumanyalarla kahvaltımızı yaptık. Sonrasında Türk Bayraklarımızla birlikte Conk Bayırı’na yürüdük ve  57. Alayı selamladık.

Bir kez daha ATA’larımıza minnet duyduk.

Cumhuriyet’imizin 100. Yılı kutlu olsun. Bize bu Cumhuriyet ‘i bu Vatan’ı bırakan Aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun. Ulusumuzun varoluşu özgürlüğümüz ve bağımsızlığımız için yüzbinlerce TÜRKÜN can verdiği, kanını döktüğü yerdir. İlçe Başkanı  Göksel Şenkuyumcu sözlerine şöyle son verdi Çanakkale. Başta büyük deha önderimiz GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olmak üzere bu vatan için emek veren tüm komutanlarımızı ve askerlerimizi saygı, minnet ve dua ile anıyorum. Ruhları şad olsun.

ZAFER PARTİSİ MUSTAFAKEMALPAŞA İLÇE BAŞKANI GÖKSEL ŞENKUYUMCU

Etiketler

mustafakemalpasagzt