KIZILAY, IN FAALİYETLERİ ANLATILDI.

Kızılay Haftası etkinliklerinde Genç Kızılay Mustafakemalpaşa Yönetimi kapsamında Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası konferans salonunda yapılan programda Kızılay tarafından düzenlenen etkinlikler ve hizmetleri katılımcılara  anlatıldı.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Türk Kızılay Mustafakemalpaşa Şube Başkanı Mustafa Eren Katılımcılara yaptığı konuşmada

Kızılay Haftası nedeniyle Türk Kızılay Mustafakemalpaşa şubesi olarak Mustafakemalpaşa ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte, Mustafakemalpaşa Ticaret Borsasının ev sahipliğinde İlçe Genç Kızılay teşkilatımız tarafından bir dizi sunum ve etkinlik gerçekleştirdik. Gerçekleşen bu, Genç Kızılay Yönetim kurulu üyeleri ve Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası Başkanı ve aynı zamanda şube yönetim kurulu üyesi Sadettin Akkoyunlu birer konuşma yaparak Kızılay’ın yapmış olduğu etkinlikleri ve hizmetleri konuklara anlatıldı.

Eren konuşmasının sonunda, Bu etkinlikler çerçevesinde Kızılay’ın kan hizmetleri konusunda yaptığı faaliyetler ve hizmetler karşılığında herhangi bir ücret talep edilmediği konusu işlendi. Bunun yanında ‘’ Ulusal Afet Eylem Planı” kapsamındaki görevinin “beslenme ve sosyal destek” olduğu, çadır temin etme görevinin ise Afad kurumunda olduğu ve Kızılay’a ait diğer hizmetler şube başkanımız Sayın Mustafa Eren tarafından misafirlerimize anlatıldı.

Kapanış etkinliği kapsamında ise öğretmen ve öğrenciler ile “çanta boyama ve baskı etkinliği” gerçekleştirildi.

Okul müdürleri Genç Kızılay ekibini bu etkinlikten dolayı tebrik ederek kendi okullarında da böyle bir faaliyetin yapılması için davet ettiler.

 

Bu güzel etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen Ticaret Borsası Başkanı Sadettin Akkoyunlu, yönetim kurulu üyemiz Esra Nur ULU ve Gençlik Kolları Yönetim kurulu üyelerimize canı gönülden teşekkür eder, başarılı hizmetlerinin devamını dileriz.

Etiketler

mustafakemalpasagzt