OVA’DA ERDEM SEVGİSİ BAŞKA

CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Gönül Birliği hareketimize verdiğiniz bu destek bize güç veriyor. Sizlerin desteği ile 31 Mart’ta Mustafakemalpaşa’mızın kötü gidişine birlikte dur diyeceğiz “ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, 31 Mart Yeril seçimleri öncesinde hem kırsal mahallelerde hem de ovada vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. Başkan Adayı Şükrü Erdem son olarak, CHP İlçe Başkanı Gökhan Demir ve meclis üyesi adayları ile birlikte Derekadı, Hamidiye, Orhaniye, Lütfiye, Kumkadı, Ormankadı ve Yamanlı ziyaretlerinde bulundu. Buralarda vatandaşlar tarafından büyük coşku içerisinde karşılanan Başkan Adayı Erdem, “Bu coşkuya, bu desteğe layık olabilmek için gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız” dedi.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Gittiği her yerde kadın, erkek, çocuk, genç, yaşlı tüm kesimler tarafından büyük bir coşku içinde karşılanan Başkan Adayı Şükrü Erdem, vatandaşların sorunlarını ve dertlerini dinlediği gibi, çocuklarla da sohbet edip isteklerini soruyor ve onlara çeşitli hediyeler dağıtarak yüzlerinin gülmesini sağlıyor.

“BU DESTEKLE HER ŞEYİ YAPARIZ”

Belediyenin zaten rutin yapması gereken, yol, su, altyapı gibi konulardan bahsetmeye gerek olmadığını ve bunları zaten yapacaklarını söyleyen Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Bizim asıl dokunacağımız nokta, üreticimizi rahatlatacak, çiftçimizi rahatlatacak, esnafımızın yüzünü güldürecek, hayvancımızı rahatlatacak olan projeler. Bunları 1 Nisan’dan itibaren hemen hayata geçirmeye başlayacağız. Bunu yapabilmemiz için de hep söylediğim gibi kurduğumuz bu Gönül birliği hareketine çok güçlü bir destek vermemiz ve Ankara’ya bir kırmızı kart göstermemiz gerekiyor. Bugün gelin hangi partili olursak olalım, hangi görüşte olursak olalım bu defa kenara oylarınızı tek bir çatı altında birleştirelim. Bunu yapalım ki sesimiz daha gür çıksın, Ankara bizim sesimizle irkilsin, kendine gelsin ve ‘biz nerede yanlış yaptık’ diye kendilerini sorgulasınlar. Bunu başarırsak bizim 30 yıl öncesinde başardığımız gibi yine İlçemizi kıymetlendirmiş oluruz. Bunun yolu 31 Mart’ta sandıkta yapacağımız güç birliğinden geçiyor” diye konuştu.

“GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ”

Yamanlı’da kendisinden altyapı, halı saha ışıklandırması ve doğal gaz istekleri karşısında Başkan Adayı Şükrü Erdem, bu isteklerin en doğal ihtiyaçlar olduğunu ve göreve gelir gelmez yerine getireceklerini söyledi. İlçedeki istihdama da büyük önem verdiklerini belirten Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizim 30 yıl önce arsasını alıp, temelini attığımız Sanayi Bölgesi yavaş yavaş gelişmeye başladı. Buraya fabrikalar gelmeye ve istihdama katkı koymaya başladı. Yeterli mi tabi ki değil. Biz göreve gelir gelmez yeni rezerv alanları açacağız ve istihdama daha büyük katkı koymasını sağlayacağız. Gençlerimizin önünü açmak zorundayız. Gençlerimiz, geleceğimiz için bugün birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Yaşadığımız bu kente bunu hepimiz borçluyuz. Tepkisiz siyaset olmaz. Tepkimizi ortaya koymazsak bizi görmezden gelmeye devam ederler. Bu defa tek bir çatı altında Gönül Birliği hareketimize vereceğiniz destek ile geleceğe umutla bakalım. Bizler hazırladığımız projeleri hayata geçirelim, ilçemiz daha yaşanır olsun”

 

 

mustafakemalpasagzt