YENİDEN REFAH’TA BAŞKAN DEĞİŞİMİ

Genel Başkanlığı’nı Fatih Erbakan’ın yaptığı Yeniden Refah Partisi’nin Mustafakemalpaşa Başkanlığı’na, İl Başkanlığı’nın önerisi ve Genel Merkez’in onayıyla Seyfettin Bacık atandı.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Milli Görüş geleneğinin 6’ncı partisi olarak kurulan Yeniden Refah Partisi’nin Mustafakemalpaşa Başkanlığı’nda görev değişimi yaşandı.

2021 yılı Ekim ayında partinin Mustafakemalpaşa’da teşkilatlanması için görevlendirilen, bir yıl önce yapılan ilk kongrede de Yeniden Refah’ın başkanlığına seçilen Şahin Öztürk’ün yerine İl Başkan Yardımcısı ve  Kadın Kolları Koordinasyon Başkanlığı görevini yürüten Seyfettin Bacık getirildi.

Seyfettin Bacık, Şubat ayı başında alınan değişim kararının ardından Mustafakemalpaşa’da mesaisine başlarken, partililerle ilk toplantısını yaptı. Öztürk’e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eden Bacık, genel seçimlere kadar Mustafakemalpaşa’da görev yapacağını belirterek, önceliklerinin üye sayısının artırılması olacağını kaydetti.

1970 yılında Mustafakemalpaşa’da dünyaya gelen Boğaz Mahallesi’nden evli ve 2 çocuk babası Seyfettin Bacık, inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor.

Etiketler

mustafakemalpasagzt