MHP,de Hareketli Günler.

Milliyetçi Hareket Partisinde Milletvekilliği Aday adaylığı başvurularında hareketli saatler  yaşanıyor Cevat Canbaz  ilk aday adaylığı başvurusunu yaptı açıklamadan sonra yaptığı açıklamalarda kazandığım taktirde vatandaşın sorunlarını ve isteklerini çok iyi biliyorum her zaman yanlarında olacağıma söz veriyorum dedi daha sonra Osman Yorulmaz başvurusunu yaptı.siyasete ülkü ocaklarında başladım aday adaylık başvurusu bugüne nasip oldu hakkımızda hayırlısı olsun dedi son olarak ilçe Başkanı Ahmet Beygirci Yaptı.



 Zen Kuaför Mustafakemalpaşa

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mustafakemalpaşa Başkanı Ahmet Beygirci, partisinden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ve İl Başkanı Cihangir Kalkancı ile bu süreçte görüştüklerini belirten Beygirci’nin, Bursa 1. Bölge’den aday listesine girmesine kesin gözüyle bakılıyor.

MHP binasında yaptığı açıklamada, aday adaylığı sürecine ilişkin konuşan Ahmet Beygirci, hizmet hayali ile yola çıktığı Mustafakemalpaşa’da, 2019 yerel seçimlerinde partisinden Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu hatırlattı.

BÜYÜKATAMAN VE KALKANCI, ÖZELLİKLE İSTEDİ

Yerel seçimler sonrası belediye meclis üyeliğinin yanı sıra encümen ve komisyon üyelikleri yaptığını belirten Beygirci; “1,5 yıllık bu görev sürecinin ardından il başkanımız ve büyüklerimiz, 2020 yılı Ağustos ayında yapılan 13. olağan kongremizde ilçe başkanı olmamı istediler. Bu görevi ‘emir’ olarak telakki ettik. Belediyedeki tüm görevlerimden istifa ettim. 31 ay süreyle, yaklaşık 2,5 yıl ilçe başkanlığı görevini yürüttüm. Geçtiğimiz hafta itibariyle İl Başkanımız Cihangir Kalkancı, benim aday adayı olmamı istediğini belirtti. Bursa Milletvekilimiz ve Genel Sekreterimiz İsmet Büyükataman ile yaptığım görüşme sonrası da aday adayı olmam istendiği bana tebliğ edildi. Bunun; partimiz, ilçemiz ve bölgemiz adına bana onur verdiğini ve seve seve kabul edeceğimi aktardım. 14 Mayıs’taki seçimlerde Bursa 1. Bölge’den aday adayı olduğumu ilan ediyorum. Bu süreçte bana destek veren tüm arkadaşlarıma, İl Başkanımıza ve Genel Sekreterimize çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

HAYALLERİMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’

MHP Bursa 1. Bölge Milletvekili aday adayı Ahmet Beygirci açıklamasında; “20 Mart Pazartesi günü ilçe başkanlığı görevinden istifamı Genel Merkez’e ilettim ve aday adaylığı başvurumu yaptım. Bizler bu yola ‘Mustafakemalpaşa için hayallerimiz var’ diyerek çıktık. Bu hayallerimizi gerçekleştirmek için sonuna kadar çaba göstereceğiz. 2,5 yılı aşkın süredir Mustafakemalpaşa’da ziyaretler ve çalışmalar yaparak aslında seçimin zamanı geldiğinde değil, her gün olduğunu vatandaşlarımıza gösterdik. Vatandaşlarımız da bizleri gittiğimiz her yerde evlatlarıymış gibi karşıladı. Mustafakemalpaşa’nın bir evladı olarak, önce aday adaylığımız daha sonrasında ise büyüklerimizin vereceği karar neticesinde sıralamamız ne olursa olsun ‘görev adamı’ niteliği içinde çalışacağız. Mustafakemalpaşa’nın yanı sıra seçim bölgemiz içindeki Osmangazi, Nilüfer, Büyükorhan, Karacabey ve Orhaneli’yi de bu süreç içerisinde ziyaret edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ALTINTAŞ, BAŞKANLIK GÖREVİNİ İCRA EDECEK

Beygirci son olarak, MHP Başkanvekili Erol Altıntaş ve Teşkilat Başkanı Suat Buldu’nun 14 Mayıs seçimlerine kadar ilçe başkanlık görevini icra edeceklerini, olası bir kongre ve atamanın ise seçimler sonrası planlanabileceğini sözlerine ekledi.

 

Etiketler

mustafakemalpasagzt